Sivut

torstai 17. joulukuuta 2015

5.Tavotteita

Eli siis nyt on vuorossa kertoa minun tavotteista ja niin edspäin.

Tämänvuoden:

Tänä vuonna oli todella helot tavotteet jos vertaa ensi vuoteen, mutta mulla oli tavotteina päästä menemään He:B ja sehän onnistukin Mantalla 60% ja viides sija.
Esteillä oli vaan päästä Galinan kanssa eteemäin ja kehttyä myös esteillä ja sekin onnistui, nimittäin jos vertaa kevääseen ja tähän niin se oli ihan kamalan näköstä kun hyppäsin mutta nykyään jo ihan siedettävää..


Ensivuoden:

Nohh, enskaudelle onkin jo vähän erilaiset. Mantan kanssa mennä vaan jotai He:B ohjelmia pikku kisoissa välillä koska sillä mennään jo vähän chillimmin ja pidetään vaan hauskaa.
Jos vaan Ellin kanssa yhteistyö jatkuu joka nyt ainakin on toiminut hyvin niin omistaja haluaisi saada ponin mahd. paljon kisoihin ja luultavasti niitä nuorten cuppeja eli kesällä Ellihän on 6v ja kuusivuotiaille on myös oma 6v cup, ja niissä on ylensä niitä He:B ohjelmia seura-aluetasolla.Mutta en siis oo vielä perehtynyt näihin Ellin kisajuttuihin tai cuppeihin.
Ratsastajana on päälimmäisenä tavotteena kerätä kunnon "lehmän hermot" että ei menettäis hermoja jos menisikin ihan päin prinkkalaa, toisena on saada istunta ihan priimakuntoon;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti