Sivut

torstai 24. joulukuuta 2015

8. Kuulumisia

Nyt ajattelin vain tulla kertomaan vähän kuylumisia ja loman aikeista.

Eli meillä alkoi viime pe loma joka loppuu 7.1, tälläviikolla ei ole ollut mitään ihmeellistä paitsi tietenki joul riennot ja tänään siis on joulu.
Mutta kertaan nyt nopeasti koko viikon tapahtumat, pe menin molemmat ponit ja Elliilä hyppäsin ja myös siis tipuin ja poni oli tosi outo ja kiukkunen. La ei mitään ihmeellistä kävin ratsastuskoululla juoksuttamassa Leon. Su ratsastin leon. Ma menin molemmat ponit ja Mantalla hyppäsin meijän isoimmat hypyt ja hyvin men, Ellillä menin  sileellä ja tosi oli tosi hyvä!. Ti menin Leon ja oli hyvä, illemmalla olin Galinalla äitin tunnilla ratskoulussa. Ke en ollut ees tallilla. Ja tänään kävin Mantan kanssa jouluridauksella ja nätisti oli menin ihan kevyesti;). Ja joulun vietto meni ihan kivasti tuli pari ihan toivottua ja tarpeellista lahjaa, vielä hyvät joulut kaikille!!

Huomenna pääsen kokeilemaan yhtä äitin oppilaan heppaa ja aamulla meen ratsastamaan leon.
La aamuna meen leolla maastoon vaan käppäilemään ja vietetään vielä aamupäivällä äiin suvun kanssa joulua, Jenni tulee meille la iltapäivällä yöks ja ratsastetaan Manta la ja su mennään ponien kanssa varmaan ähän maneesilla ja joku pikku maasto lenkki. Ja su illalla käyn vielä liikuttamassa Leon.

Tässä siis Elli vaikka onkin ihan heilahtanut mutta siinä kuitenkin.










Toivottavasti jaksatte lukea tälläsiä tylsiäkin postauksia ;/
Mutta hyvät joulut ja vuoden viimeistä viikkoa!!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti