Sivut

sunnuntai 21. helmikuuta 2016

9.

Niin mites tässä näin kävi? Mullahan oli tässä kone rikki joten siksi blogi on ollut niin hiljaa.
Mutta nyt on taas tapahtunut toosi paljon kaikkea... Aloitetaan Ellistä, siis poni lähti takaisin orimattilaan missä se on siis joka kevät ja kesä ollutkin joten Ellillä nyt siis en luonnollisestikkaan enään mene, mutta ei siitä sen enempää. Mantalla on nytten vuorostaan ollut vähän ongelmia, nimittäin ponin hupa on hangannut selästä karvat pois joten nyt se on ollut vähän kevyemmällä, tehty enemmän alhaaltapäin työskentelyä.
Sitten ratsutalli, siis nyttenhän olen osallistunut Ludden kanssa meidän seuran hankkija-cuppiin. Ensimmäinen osakilpailu oli tammikuussa jo, siellä menin helppo B:n ja ne olivat pojan ensimmäiset ulkopuoliset kisat, kisapaikalla tai verkassa ei ollut mitään muttakun päästiin radalle Ludde hyytyi täysin ja kovetti vaan kylkensä.. lopputulos oli vain 57.3% mutta ihan ok. Noh toinen osakilpailu oli viime viikonloppuna, siellä menin KN specialin. Sama ongelma oli siellä mutta sain sen kuitenkin vähän paremmin eteen ja tulos oli 59.2% joten parannusta tuli. Ensikuussa on vielä viimeinen osa-kilpailu. Siellä osallistun myös Mantalla ja menen silläkin B:n. Siinäpä oli tärkeimmät, nyt me ollaan perheen kanssa levillä viettämässä hiihtolomaa ja Foppekin lomailee kotona.

Näin siis meidän lopputervehdys..    
                       
Siinäpä oli tärkeimmät, nyt me ollaan perheen kanssa levillä viettämässä hiihtolomaa ja Foppekin lomailee kotona. Joten hyvää hiihtolomaa kaikille!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti